OPEN SKY 35

ETT LITET HUS FÖR STORA DRÖMMAR

Vad vill du ha av ett fritidshus? Ett enkelt liv, varken för stort eller för litet. Sköna material. Enkelt glida ut på verandan när vädret är skönt och lika enkelt dra sig tillbaka inomhus, tända en brasa och krypa upp i soffan eller hängmattan när det blir svalt.

Somna in på loftet till regnets trummande på taket och kattugglans hoande. Vakna till fågelsång i gryningen, dricka kaffe på verandan mot öster och kunna se ut över naturen från bordet. Titta lite närmre på OPEN SKY 35. Det kanske är fritid för dig?

DRÖM STORT och BYGG SMÅTT

28 kvadrat boyta på bottenplan med kök, vedkamin och wc med dusch. Allrummets volym utnyttjas maximalt genom att både soffan och bokhyllan byggs in i inredningen.  Sovloftet på 14 kvadrat rymmer en dubbelsäng och en förvaringsvägg.

Loftets sarg lutar lika mycket som de två strävpelarna som avlastar takstolarna vilket ger rummet en cool form och härlig volym. Över soffan spänns ett mjukt nät intill en liten bokhylla för sköna stunder av vila, meditation, musik, film etc. Ett stort och generöst takfönster ger OPEN SKY dess namn.

Planlösning Bottenplan

Planlösning Entresol

Anne & the Architects | Arkitekt i Skåne