BIBLIOTEK till FÖRFATTAREN och HISTORIEPROFESSORN

Ett ovanligt och roligt projekt: paret är författare och historiker och behöver ett stort bibliotek till alla deras böcker – och för att få bättre arbetsro. Önskemålen är ovanliga: kopparinfattade fönster, bladguld i innertaket och vampyrinspirerat trappräcke. Arkitekten gnuggar händer!!!

Bilden ovan är en ritning på innertakets rombformade och konstruktion, målad i petroleumblå linoljefärg.

OM ARKITEKTEN:

Jag heter Anne Marie Hoel och driver arkitektbyrån Anne & the Architects. Här visar jag projekt som jag arbetar med just nu. Om du tycker det verkar intressant, har frågor om projekten eller funderar själv på att anlita arkitekt är du välkommen att kontakta mig.

Mejla till mig, följ mig på Instagram eller kontakta mig på Linkedin.

Det är ju vägen dit som är mödan värt. Häng med oss i vardagens utmaningar och skriv upp dig på nyhetsbrevet som kommer en gång i månaden.Anne & the Architects AB | Arkitekt i Skåne