TOTAL MAKEOVER av BARNFAMILJENS VILLA

Barnfamiljens villa fungerade inte optimalt och rummen var färglösa och opraktiska. Men vår hjälp fick familjen en personligt och praktiskt hem.

Alla har massor med saker i hallen och speciellt gäller nog detta för barnfamiljer. Hur ska man kunna hålla ordning bland alla saker? Vi löste det för denna familjen genom att helt enkelt gömma hallinredningen bakom snygga skjutdörrar och dessutom en garderob med hurtsar under den öppna trappan. En av dörrarna kläddes med en stor spegel och på de två andra målade vi ett fält med kritfärg för komihåg och meddelanden.

I köket adderade vi en köksö målad i turkos metallic med en betongskiva, svarta barpallar och sljusskena med nedpendlad belysning över köksön:

På vindsplan tapetserade vi den höga vindsväggen med Lisa Bengtssons tapet Tillsammans som vi kombinerade med Ballerina-mattan från Armadillo, soffan Vallentuna i grönt från Ikea och belysning från Zenza.

I barnens rum målades och tapetserades och så fick dom nya mattor, nya hyllor och ny belysning. Till vänster den uppdaterade matplatsen med ny belysning i form av en glaslampa från BS Sweden, linnegardiner och matta från Armadillo. Vi arbetade också med belysning, blommor och ljusstakar till alla fönster i huset.Anne & the Architects AB | Arkitekt i Skåne