TIN HOUSE på HÅKANSTORP

Tillbyggnad i 1.5 plan till vacker och välhållen klassisk Malmö-egnahem från 40-talet. Tillbyggnaden kläs med korrugerad zinkplåt till gröna aluminiumfönster som står väl till den befintliga villans gula tegel.

Vindsrummet med tre stora takfönster blir ett härligt, ljust musikrum till pappa i familjen som är ljudtekniken och gitarrist. På bottenplan flyttas köket ner till det västra rummet, delar av ytterväggen rivs och köket öppnas upp mot en matplats med utblick mot det gamla äppelträdet.

Trädet planterades på 40-talet samtidigt som huset byggdes och har ett kulturhistoriskt värde. Loungeplatsen med stora fönster mot norr har utsikt över trädgården och barnens lekar. Fyra, stora takfönster mot norr ger mycket ljus men lite värme i kök och matplats.

Vill du också ha ett unikt och personligt boende?

 – Ett boende som är smart, genomtänkt och anpassat till familjens behov.
 – Ett boende som tar hänsyn till naturen och kramar ur maximalt av platsens kvalitéer.
 – Ett boende som är unikt, som håller i längden och bara blir vackrare med åren.
KONTAKTA OSS FÖR ETT MÖTE OCH BERÄTTA OM DINA BODRÖMMAR
Anne & the Architects | Arkitekt i Skåne