TILLBYGGNAD i KORRUGERAD BLANK ALUMINIUM

Om tillbyggnaden är liten gäller det att göra det mesta av rummet och kontakten med trädgården och naturen. I denna lilla tillbyggnad till en villa i Helsingborg sitter det takfönster i norr för att få in så mycket ljus med så lite solstrålar som möjligt. Grannens finns nära i norr så den väggen är helt sluten. Däremot är de andra två väggarna uppglasade med en stor vikdörr i väster som vätter ut mot pergola, bänkar och murar i tegel och altan i trä och betong.

Taket och väggarna mot norr och söder kläs i blank, korrugerad aluminium. Husets gula panel från 80-talet byts ut mot värmebehandlad furupanel oljad med ljust gråpigmenterad olja. Även tillbyggnaden västra fasad kläs i denna panelen.

OM ARKITEKTEN:

Jag heter Anne Marie Hoel och driver arkitektbyrån Anne & the Architects. Här visar jag projekt som jag arbetar med just nu. Om du tycker det verkar intressant, har frågor om projekten eller funderar själv på att anlita arkitekt är du välkommen att kontakta mig.

Mejla till mig, följ mig på Instagram eller kontakta mig på Linkedin.

Det är ju vägen dit som är mödan värt. Häng med oss i vardagens utmaningar och skriv upp dig på nyhetsbrevet som kommer en gång i månaden.



Anne & the Architects AB | Arkitekt i Skåne