STOR POOL i LITEN TRÄDGÅRD

Om man har en önskan om en stor pool för hela familjen men en liten trädgård gäller det att tänka till hur man ska få plats. Det är trångt i trädgården och lite plats för den efterlängtad poolen men med A&As hjälp kan kunden få in en pool, trappa och terrasserad växtlighet mellan hus och grannens garage utan att ta ljus för sovrummen på bottenplan och göra den bortglömda slänten till ett spännande inslag i trädgården. Och sköna bad, såklart! Så här ser slänten ut idag:

Stor pool i liten trädgård

Och så här kan terasseringen gestalta sig. Nedre delen av trappan och övre delen av terasserna kläs med mönstrat klinker och så platsgjuten betong mellan det. Enkelt räcke till trappan och glasskivor till swimmingpoolen.

Stor pool i liten trädgård

Från andra hållet ser det ut så här idag, med villan till höger och granenns garage till vänster:

Stor pool i liten trädgård

Och så här skulle det kunna se ut om poolen byggs. Ett räcke i glas så utsikt och ljus bevaras och en pool med måtten 3×6 meter. Runt poolen terrasseras kanterna så dom passar till både vuxna och barn i olika åldrar, till hopp o lek men också stillsamt möte med vattnet. Och så att dom funkar som bänkar för stora och små på andra hållet. Här skulle jag gärna spendera en eftermiddag i solen, ta en drink och njuta.

Stor pool i liten trädgård

Poolen i fågelperspektiv. Den bakersta avsatsen är breddad för att kunna sitta på, luta sig mot glaset eller ligga och njuta av utsikten över Kvarnby i östra Malmö.

Stor pool i liten trädgård

Stor pool i liten trädgård