OPEN SKY – SKÖN FRITID PÅ LITEN YTA

VAD ÄR FRITID FÖR DIG?

Vad vill du ha av ett fritidshus? Ett enkelt liv, varken för stort eller för litet. Sköna material. Enkelt glida ut på verandan när vädret är skönt och lika enkelt dra sig tillbaka inomhus, tända en brasa och krypa upp i soffan eller hängmattan när det blir svalt. Somna in på loftet till regnets trummande på taket och kattugglans hoande. Vakna till fågelsång i gryningen, dricka kaffe på verandan mot öster och kunna se ut över naturen från bordet. Titta lite närmre på OPEN SKY 35. Det kanske är fritid för dig?

OPEN SKY 35 – kvadrat med många kubik

Fotavtrycket är 35 kvadratmeter, boytan på markplan är 28 kvm och sovloftet 14 kvm. Med gott om sköna platser både ute och inne känns OPEN SKY generöst för ett liv nära naturen.

Häng med på en virtuell rundtur in i OPEN SKY 35:

OPEN SKY 35 – kvadrat med många kubik

OPEN SKY byggs av en trästomme i klassiska material och kulörer. Fasaden med lockpanel målas i slamfärgen Falu Rödfärg Ljus utan linolja, även kallad Skansen-färgen. Alla plåtdetaljer i galvaniserad stålplåt dvs ingen plastfärg på plåten som kan flagna. Faluröda träfönster, faluröd dörr och stålplåt på taket med en klassisk sinuskorrugering.

Trots att huset är litet har det många platser både ute och inne. Fritidshusets takstolar skjuter ut ca 2.8 meter från huset och bildar en pergola som kan användas till mycket.  Uteplats såklart, med  korgstolar och hängmattor, men också som förvaring till surfbrädan och kajaken.

Planlösning Bottenplan

Planlösning Entresol

28 kvadrat boyta på bottenplan med kök, vedkamin och wc med dusch. Allrummets volym utnyttjas maximalt genom att både soffan och bokhyllan byggs in i inredningen.  Sovloftet på 14 kvadrat rymmer en dubbelsäng och en förvaringsvägg. Loftets sarg lutar lika mycket som de två strävpelarna som avlastar takstolarna vilket ger rummet en cool form och härlig volym. Över soffan spänns ett mjukt nät intill en liten bokhylla för sköna stunder av vila, meditation, musik, film etc. Ett stort och generöst takfönster ger OPEN SKY dess namn.

OPEN SKY BYGGS PÅ LITEN HUSFABRIK i MALMÖ

OPEN SKY BYGGS PÅ LITEN HUSFABRIK i MALMÖ

OPEN SKY byggs på en liten husfabrik i Arlöv utanför Malmö och fraktas sedan i platta paket till byggplatsen där det ska vara förberett med grundsättning, el, vatten och avlopp. Har vi väckt ditt intresse? Kontakta oss för en offert.Anne & the Architects AB | Arkitekt i Skåne