INREDNING ute på UDDEN

En villa ute på en udde i Öresund behöver ny inredning och nya funktioner. Ungdomarnas rum totalrenoveras och anpassas efter deras intressen. För Isak betyder det att det gamla, överdimensionerade och mintgröna badrummet rivs och ersätts av ett mindre badrum i lite tuffare färgskala samt en sovalkov. Dessutom får han en möbel mitt i rummet som är en kombination av klädförvaring, skrivbord och bokhyllor. Kolla in ritningarna först! Under dom kommer bilder på det färdiga resultatet. Och en bild före vi satte igång.

Hans kvadratiska rum var svårt att möblera, inte ens en vettig plats att ställa sängen på, och alla grejer hamnade förr eller senare mitt på golvet. Eftersom inget riktigt hade sin plats var det också en jobbig process att städa och hålla ordning. Men med den avdelande möbeln och gott om förvaringsutrymmen har det eviga tjatet från föräldrarna tystnat.

 

 

Här är ett par före-bilder från Isaks rum. Det avlånga och mörka badrummet till vänster och pojkrummet till höger:

På övre plan huserar storasyster och hon har ett trångt och svårmöblerat vindsrum med väldigt lite plats för kläder och smink, hennes stora intressen. Så vi ritade en skärmvägg där Julia själv föreslog motiv till fototapeten, och placerade sovalkoven på ena sidan skärmen och smink/mode/fotografering och kompishäng på andra sidan.

 

Den duktiga och trevliga snickaren Jens på Skånebeslag Snickerier poserar framför sitt verk: