INREDNING till COOL MINDs i FOLKETS PARK i MALMÖ

Nu har Cool Minds huserat ett par år på Stadiongatan och verksamheten har gått framåt och etablerat sig som en viktig aktör i Malmös kulturliv. Hit kan barn och ungdomar komma för att fira födelsedagar och leka och samtidigt spela in och klippa sin egen film, programmera sitt eget datorspel, bygga robotar, solceller, ta fingeravtryck och dna – och mycket mer. Tanken är ett lärande lekande och förhoppningsvis få nya intressen och förebilder. Allt under devisen: Med ny kunskap väcks nya drömmar!”

Orange är Cool Minds kulör och den orange vågen kan man låta sig fångas och och drivas med i ett flow av lek och lärande. Former, färger och material är formade och sammansatta för att skapa en kreativ och pigg miljö.

Massa härliga ungar på plats i Folkets Park den allra första morgonen som Cool Minds kunde slå upp sina portar för offentligheten. De sista detaljerna hade med nöd och näppe kommit på plats och kontrollansvarig hade bara minuterna innan kunnat skriva under och godkänna besiktningsprotokollet. Puh!!! Barnen fick skriva manus, filma och klippa ihop sin egen animerade film.