FRITIDSHUS på BJÄRES SYDKUST

I ett fritidsområde på Bjärehalvöns sydkust ligger en oansenligt västkuststuga som nu ska få ett ordentligt ansiktslyft – i form av ett taklyft. Taket lyfts till ett brant pulpettak för att få in stora fönster och skjutdörrar mot havet och trädgården samt mysiga sovplatser på höjden för ungdomarna. Naturliga och chosefria material önskades: panel svartmålad med slamfärg kombineras med naturligt grånad panel av kärnfuru. Taket av korrugerad, naturlig och spegelblankt aluminium som snabbt kommer att oxidera och bli matt och hålla sig underhållsfri i sekler. Uteplatser och pergola i obehandlad furu och många platser att spänna upp hängmattan på.

Arkitektritad fasadritning på ombyggnad av fritidshus på Bjärehalvön

Arkitektritad fasadritning på ombyggnad av fritidshus på Bjärehalvön

Arkitektritad sektionsritning på ombyggnad av fritidshus på Bjärehalvön