OM ANNE & the ARCHITECTS AB

ARKITEKT och INREDNINGSARKITEKT i MALMÖ

 

Anne and the Architects AB ägs och drivs av mig, Anne Marie Hoel, arkitekt SAR/MSA och verksam som arkitekt och inredningsarkitekt i Malmö. Jag tar mig an de lite mindre projekten och ritar hus, tillbyggnader, möbler och inredningar till privatpersoner och mindre företag och organisationer. Jag är utbildad husbyggnadsarkitekt men har under mitt yrkesliv arbetat både som teater- och filmscenograf, undervisat i formgivning, arbetat som städare, simlärare, jobbat på bygge och kört följespot på rockkonsert.

LITET KONTOR MED STORT NÄTVERK

 

Ingen människa är en ö, inte ens en arkitekt. Att bygga hus eller inredningar är ett teamarbete och bra samarbete ger alltid bästa resultat. Under årens lopp har jag träffat många byggare och hantverkare och när samarbetet har funkat bra vill man gärna arbeta tillsammans igen. Därför rekommenderar jag mina kunder att försöka använda sig av mitt nätverk, när detta är möjligt. Här är ett axplock av de byggare och hantverkare som jag har haft mycket att göra med under åren och som jag varmt rekommenderar:

De flesta av mina projekt är byggda av ALLARD HVENGAARD AB som drivs av Tobias Hvengaard, nästan färdig utbildad arkitekt och petnoga byggare.

 

Galleri Form – Inredningssnickeri. Galleri Form drivs av Ulf Månrand som har 7 anställda snickare till sitt förfogande. Han bygger allt inom inredning och han gör det med stor precision och skicklighet kombinerat med en känsla för material och en ödmjukhet gentemot sina kunder. Du kan gå in på Galleri Forms hemsida här och titta på de olika projekten som Ulf och hans kollegor har gjort.

 

Johnny Andersson Bygg&Montage – ett familjeföretag i Våxtorp med Johnny i spetsen. Strålande trevliga killar med stort hantverkskunnande som jobbar metodiskt och noggrant. Verksamma i Laholm/Båstad-trakten och jag rekommenderar dom varmt. Du hittar kontaktuppgifter på deras hemsida.

 

Ajuna Snedkeri & Design: danskt hantverkare och meditationslärare i en person.

 

Skånebeslag Snickeri AB: för platsbyggda möbler med hög finish anlitas gärna Erik Lindahl på Skånebeslags Snickerier.

 

Sydsegel: Ulf Björk på Sydsegel tillverkar segeltak, markiser och allt annat som kan placeras i en symaskin.

 

GiersingLindén designar och anlägger trädgårdar och är dessutom mina goda grannar i Wessmantorp. Länk till deras hemsida kommer inom kort.

PÅ GÅNG på BYGGENA i OKTOBER 2017:

RENOVERING av FISKARELÄNGA vid ESKILSTORPs ÄNGAR.

NY ÄR PLATTAN GJUTEN för TILLBYGGNAD i MALMÖ

BYGGSTÄLLNINGEN har KOMMIT UPP till TAKKUPAN på LIMHAMN

TAKFÖNSTER till OMBYGGNAD i TOFTANÄS

SEGLET är UPPE över UTEPLATSEN i STAFFANSTORP

SÅ HÄR BLIR UTSIKTEN från FRITIDSHUSET i SKOGEN

OCH SÅ HÄR SÅG DET UT under 2016:

NU ÄR TAKET LAGT på VILLAN på LIMHAMN

NY BYGGS INTERIÖREN till GLASVERANDAN i RÖSTÅNGA

BYGGSTÄLLNINGEN har KOMMIT UPP till KUPAN i FURULUND