PROJEKT

Tillsammans med Sydsegel och en engagerad kund har vi förvandlat ett svåranvänt trädäck till en oas med två segeltak, middagsplats, loungedel och spabad. ...

Under hösten har vi arbetat med att skapa ett sagorum för barnen till Dalby Bibliotek. Vi har tillverkat sittpuffar, läktare och bokhyllor, klätt om en del av bibliotekets befintliga möbler och färgsatt och gjort en...

Tillbyggnaden fick Svalövs kommuns byggnadsvårdspris 2017! På Söderåsens sluttning tronar det ett enkelt men vackert stenhus från 30-talet. Enkel, lite flagnande vit puts och fantastiskt välhållna fönster med gamla, buckliga glas, bågar i engelskt rött och...

Kunden ville väldigt gärna ha en L-formad trappa till sin villa och vi fick knöla in den med skohorn för att få in tillräckligt antal trappsteg eftersom löplängden för trappan blev mycket kortare. Lösningen blev...