OM ANNE & the ARCHITECTS AB

ARKITEKT och INREDNINGSARKITEKT i MALMÖ

 

Anne and the Architects AB ägs och drivs av mig, Anne Marie Hoel, arkitekt SAR/MSA och verksam som arkitekt och inredningsarkitekt i Malmö. Jag tar mig an de lite mindre projekten och ritar hus, tillbyggnader, möbler och inredningar till privatpersoner och mindre företag och organisationer. Jag är utbildad husbyggnadsarkitekt men har under mitt yrkesliv arbetat både som teater- och filmscenograf, undervisat i formgivning, arbetat som städare, simlärare, jobbat på bygge och kört följespot på rockkonsert.

LITET KONTOR MED STORT NÄTVERK

 

Ingen människa är en ö, inte ens en arkitekt. Att bygga hus eller inredningar är ett teamarbete och bra samarbete ger alltid bästa resultat. Under årens lopp har jag träffat många byggare och hantverkare och när samarbetet har funkat bra vill man gärna arbeta tillsammans igen. Därför rekommenderar jag mina kunder att försöka använda sig av mitt nätverk, när detta är möjligt. Här är ett axplock av de byggare och hantverkare som jag har haft mycket att göra med under åren och som jag varmt rekommenderar:

Tobias Hvengaard Arkitekt och Byggare och kan både rita och bygga inredningen eller tillbyggnaden. Tobias har gjort många högprofilerade inredningsprojekt genom åren men ägnar sig också åt att importera de produkter som han själv vill använda. Kolla Tobias hemsida här.

 

Galleri Form – Inredningssnickeri. Galleri Form drivs av Ulf Månrand som har 7 anställda snickare till sitt förfogande. Han bygger allt inom inredning och han gör det med stor precision och skicklighet kombinerat med en känsla för material och en ödmjukhet gentemot sina kunder. Du kan gå in på Galleri Forms hemsida här och titta på de olika projekten som Ulf och hans kollegor har gjort.

 

Johnny Andersson Bygg&Montage – ett familjeföretag i Våxtorp med Johnny i spetsen. Strålande trevliga killar med stort hantverkskunnande som jobbar metodiskt och noggrant. Verksamma i Laholm/Båstad-trakten och jag rekommenderar dom varmt. Du hittar kontaktuppgifter på deras hemsida.

 

Ajuna Snedkeri & Design: danskt hantverkare och meditationslärare i en person.

 

Konrads Bygg: Konrad och jag har gjort många projekt tillsammans. Mångsidig och pålitlig person.

 

Skånebeslag Snickeri AB: för platsbyggda möbler med hög finish anlitas gärna Erik Lindahl på Skånebeslags Snickerier.

 

Sydsegel: Ulf Björk på Sydsegel tillverkar segeltak, markiser och allt annat som kan placeras i en symaskin.

PÅ GÅNG på BYGGENA i OKTOBER 2017:

RENOVERING av FISKARELÄNGA vid ESKILSTORPs ÄNGAR.

NY ÄR PLATTAN GJUTEN för TILLBYGGNAD i MALMÖ

BYGGSTÄLLNINGEN har KOMMIT UPP till TAKKUPAN på LIMHAMN

TAKFÖNSTER till OMBYGGNAD i TOFTANÄS

SEGLET är UPPE över UTEPLATSEN i STAFFANSTORP

SÅ HÄR BLIR UTSIKTEN från FRITIDSHUSET i SKOGEN

OCH SÅ HÄR SÅG DET UT under 2016:

NU ÄR TAKET LAGT på VILLAN på LIMHAMN

NY BYGGS INTERIÖREN till GLASVERANDAN i RÖSTÅNGA

BYGGSTÄLLNINGEN har KOMMIT UPP till KUPAN i FURULUND